Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Virėjo kvalifikacijos tobulinimo programa

Valstybinis kodas: 2935410022
Mokymo trukmė: 8,8 savaitės (352 val.)
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis

Programos tikslas- virėjų kvalifikacijos tobulinimas, atitinkantis šiandieninius darbo rinkos reikalavimus bei darbdavių poreikius profesiniam virėjų tobulėjimui.

Baigę mokymo programą asmenys gebės:

  • Gaminti kulinarijos patiekalus, taikant naujausias žaliavas ir pagal naujausias technologijas;
  • Ruošti įvairius žaliavos pusgaminius;
  • Įvairiais būdais gaminti padažus  ir juos derinti su kitais patiekalais;
  • Gaminti, apipavidalinti ir patiekti šaltus, karštus ir desertinius patiekalus;
  • Ruošti ir estetiškai patiekti patiekalus pobūviams;
  • Kokybiškai gaminti dietinius patiekalus.

Mokymas baigiamas egzaminu. Išlaikę baigiamąjį egzaminą asmenys  gauna neformalaus mokymo pažymėjimą, liudijantį apie naujų kompetencijų įgijimą.

 



  • Mokymų kalendorius

  • Vasario  2020
    Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
       
      1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29  
  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras