Valstybinis kodas: 262081106 ir 262054102
Mokymo trukmė: 43 savaitės (1720 val.)
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis
Programos tikslas – išmokyti pagaminti įvairius kulinarijos ir konditerijos gaminius, juos apipavidalinti ir patiekti.
Teoriniuose užsiėmimuose būsimieji virėjai ir konditeriai susipažins su maisto paruošimo technologija, miltinių konditerijos gaminių paruošimo technologija, maitinimo įmonių ir konditerijos cechų įrengimais, geros higienos praktikos taisyklėmis ir kitais dalykais, kurie būtini būsimam virėjui ir konditeriui.
Praktinis mokymas susideda iš dviejų etapų. Pirmojo etapo metu praktinis mokymas vykdomas mokymo įstaigos virtuvėje ir konditerijos ceche. Antrasis praktinio mokymo etapas organizuojamas realioje darbo aplinkoje. Jo metu būsimieji virėjai ir konditeriai dirba įmonėse lavindami profesinius įgūdžius, būtinus būsimai darbinei veiklai.
Išklausę visą teorinio mokymo kursą, atlikę praktines užduotis ir sėkmingai išlaikę egzaminą, asmenys gauna valstybės pripažintus virėjo ir konditerio kvalifikacijos pažymėjimus
Pir | Ant | Tre | Ket | Pen | Šeš | Sek |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |