Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Virėjo ir konditerio mokymo programa

Valstybinis kodas: 262081106 ir 262054102
Mokymo trukmė: 43 savaitės (1720 val.)
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis

Programos tikslas – išmokyti pagaminti įvairius kulinarijos ir konditerijos gaminius, juos apipavidalinti ir patiekti.
Teoriniuose užsiėmimuose būsimieji virėjai ir konditeriai susipažins su maisto paruošimo technologija, miltinių konditerijos gaminių paruošimo technologija, maitinimo įmonių ir konditerijos cechų įrengimais, geros higienos praktikos taisyklėmis ir kitais dalykais, kurie būtini būsimam virėjui ir konditeriui.
Praktinis mokymas susideda iš dviejų etapų. Pirmojo etapo metu praktinis mokymas vykdomas mokymo įstaigos virtuvėje ir konditerijos ceche. Antrasis praktinio mokymo etapas organizuojamas realioje darbo aplinkoje. Jo metu būsimieji virėjai ir konditeriai dirba įmonėse lavindami profesinius įgūdžius, būtinus būsimai darbinei veiklai.
Išklausę visą teorinio mokymo kursą, atlikę praktines užduotis ir sėkmingai išlaikę egzaminą, asmenys gauna valstybės pripažintus virėjo ir konditerio kvalifikacijos pažymėjimus



  • Mokymų kalendorius

  • Gruodžio  2019
    Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
       
      1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31  
  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras