Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Virėjo

Valstybinis kodas: 220002289
Mokymo trukmė: 14 savaičių (560 val.)
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis

 

Programos tikslas – parengti virėją, sugebantį parinkti kokybiškus maisto produktus ir žaliavas gamybai, naudojant šiuolaikinius įrengimus ir technologijas, saugiai dirbti vadovaudamasis darbuotojų saugos ir sveikatos, priešgaisrinės apsaugos bei higienos reikalavimais. Virėjas gebės nustatyti maisto produktų bei žaliavų kokybę jusliniu būdu, apskaičiuoti maisto produktų reikmes gaminių gamybai ir paruošti juos.

Ši programa nereikalauja išankstinio profesinio pasirengimo, mokėjimo bei įgūdžių, pagal ją gali mokytis asmenys turintys pagrindinį išsilavinimą ir medicininę pažymą, leidžiančią dirbti su maistu.

 

Baigę mokymo programą asmenys gebės: paruošti darbo vietą užduočiai atlikti, racionaliai planuoti ir organizuoti darbą, pažinti ir įvertinti žaliavų kokybę, atlikti pirminį



  • Mokymų kalendorius

  • Rugpjūčio  2019
    Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
       
      1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras