Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Virėjo

Valstybinis kodas: 262101303
Mokymo trukmė: 32 sav. (1280 val.)
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis

 

Asmuo, įgijęs virėjo kvalifikaciją, gebės: organizuoti virtuvės darbą, greitai atlikti pirminį maisto produktų paruošimą, pagaminti ir patiekti kokybiškus šaltus ir karštus patiekalus, užkandžius ir gėrimus, desertus. Mokės saugiai naudotis technologiniais įrengimais ir inventoriumi, naudotis apskaitos ir informacinėmis technologijomis, įvertinti produktų kokybę, pristatyti patiekalus ir valgiaraštį užsienio kalba, savarankiškai paskaičiuos produktų kiekį, išeigos normas ir patiekalų kainą; žinos maisto produktų ir priedų asortimentą, paskirtį, kokybinius reikalavimus, laikymo sąlygas ir realizavimo terminus, maisto šiluminio paruošimo būdus, patiekalų gaminimo technologijas, darbo saugos ir higienos normų reikalavimus, darbų organizavimo ir apskaitos pagrindus. Mokės dirbti su technologiniais įrengimais ir inventoriumi, atrinks produktus ir ruoš įvairius patiekalus, organizuos savo darbą.

 

Programa baigiama kvalifikacijos egzaminu. Baigusiajam suteikiama virėjo kvalifikacija ir išduodamas kvalifikacijos pažymėjimas.



  • Mokymų kalendorius

  • Rugpjūčio  2019
    Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
       
      1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras