Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Virėjo

Valstybinis kodas: 162101301, 262101303, 220002289
Mokymo trukmė: 36 sav. (1440 val.), 32 sav. (1280 val.), 14 sav. (560 val.)
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis

 

Asmuo, įgijęs virėjo kvalifikaciją, gebės:

  • organizuoti virtuvės darbą;
  • greitai atlikti pirminį maisto produktų paruošimą;
  • pagaminti ir patiekti kokybiškus šaltus ir karštus patiekalus, užkandžius ir gėrimus, desertus;
  • saugiai naudotis technologiniais įrengimais ir inventoriumi;
  • naudotis apskaitos ir informacinėmis technologijomis;
  • įvertinti produktų kokybę, pristatyti patiekalus ir valgiaraštį užsienio kalba;
  • savarankiškai paskaičiuoti produktų kiekį, išeigos normas ir patiekalų kainą;
  • žinos maisto produktų ir priedų asortimentą, paskirtį, kokybinius reikalavimus, laikymo sąlygas ir realizavimo terminus; žinos maisto šiluminio paruošimo būdus, patiekalų gaminimo technologijas;
  • žinos darbo saugos ir higienos normų reikalavimus, darbų organizavimo ir apskaitos pagrindus;
  • dirbti su technologiniais įrengimais ir inventoriumi;
  • atrinkti produktus ir ruoš įvairius patiekalus;
  • organizuoti savo darbą.

 

Programa baigiama kvalifikacijos egzaminu. Baigusiajam suteikiama virėjo kvalifikacija ir išduodamas kvalifikacijos pažymėjimas.



  • Mokymų kalendorius

  • Liepos  2019
    Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
       
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31  
  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras