Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Padavėjo mokymo programa (su pagrindiniu išsilavinimu)

Valstybinis kodas: 262081102
Mokymo trukmė: 28 savaitės
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis

Teoriniuose užsiėmimuose būsimieji padavėjai supažindinami su svečių aptarnavimu maitinimo įmonėse, maisto prekių asortimentu, kasos aparatais, patiekalų kulinarine charakteristika, mitybos fiziologija ir higienos pagrindais, prekybos psichologijos pagrindais, profesine etika ir estetika. Taip pat darbo teisės pagrindais, informacinėmis technologijomis, užsienio kalba, profesine kalbos kultūra, verslo organizavimu, bei kitais dalykais reikalingais būsimoje padavėjo profesinėje veikloje. Išmoksta serviruoti stalus, įvairiais būdais lankstyti servetėles, priimti užsakymus, patiekti valgius bei gėrimus, atsiskaityti su svečiais ir panašiai.

Praktinį mokymą sudaro mokymas įstaigoje ir maitinimo įmonėje. Mokymo įstaigoje įgyjami pirmieji profesiniai įgūdžiais, kurie vėliau lavinami maitinimo įmonėje.

Mokymas baigiamas kvalifikaciniu egzaminu, kurį sėkmingai išlaikius įgyjama padavėjo kvalifikacija ir išduodamas padavėjo kvalifikacijos pažymėjimas.



  • Mokymų kalendorius

  • Rugsėjo  2020
    Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
       
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30  
  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras