Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Konditerio

Valstybinis kodas:    162072102, 262072102, 220002290
Mokymo trukmė: 40 sav. (1600 val.), 32 sav. (1280 val.), 14 sav. (560 val.)
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis

 

Mokymo programa skirta rengti konditerius, gebančius gaminti plataus asortimento miltinius konditerijos gaminius.

Asmuo, įgijęs konditerio kvalifikaciją, gebės:

  • pažinti pagrindines žaliavas,
  • pažinti maisto priedus,
  • pažinti pakuotes,
  • nustatyti žaliavų kokybę,
  • pagal konditerijos gaminių receptūras apskaičiuoti pagrindinių žaliavų ir maisto priedų kiekį,
  • saugiai dirbti su įrengimais,
  • saugiai dirbti su inventoriumi,
  • gaminti konditerijos gaminius,
  • paruošti receptūrinius komponentus,
  • formuoti pusgaminius,
  • iškepti pusgaminius ir gaminius (sausainius, pyragus, bandeles ir kt.),
  • dirbti kompiuteriu,
  • papasakoti apie savo darbo vietą, žaliavas ir konditerijos gaminius užsienio kalba.

Programa baigiama kvalifikacijos egzaminu. Baigusiajam suteikiama konditerio kvalifikacija ir išduodamas kvalifikacijos pažymėjimas.



  • Mokymų kalendorius

  • Balandžio  2019
    Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sek
       
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30  
  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras