Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Pagalbinio virtuvės darbuotojo mokymo programa

Reikalingas bazinis išsilavinimas (kvalifikacija): pradinis.
Neįgalumo pobūdis: Fizinė, jutimo, psichikos.
Visos programos mokymų trukmė: 110 dienų (22 savaitės).
Mokymų vieta: Šiauliai, Mažeikiai.

 

Pagalbinio virtuvės darbuotojo mokymo programos tikslas – parengti darbuotoją, kuris gebėtų saugiai ir atsakingai dirbti pagalbinio virtuvės darbuotojo darbus.

 

Pagalbinis virtuvės darbuotojas turi gebėti:
• valyti virykles ir indus tik jiems ataušus.
• pritaikyti įgytas žinias, jog draudžiama aušinti elektros viryklių diskus, dujų viryklių degiklius, puodus ir keptuves bei kitus virtuvės įrenginius pilant ant jų vandenį.
• saugiai elgtis ir žinoti, jog prieš elektros viryklių ir stacionarinių virtuvės elektros įrenginių valymą reikia išjungti įvadinį srovės tiekimo kirtiklį ir pakabinti ant jo lentelę su užrašu: ,,Neįjungti, dirba žmonės”.
• tvarkingai baigti darbus: turi surinkti maisto produktų atliekas ir supilti jas į tam skirtus indus bei sandariai juos uždaryti. Taip pat darbuotojas privalo išvalyti naudotus įrankius, indus, mechanizmus ir padėti juos į jų saugojimo vietą.

 

Mokymas pagal šią programą baigiamas kvalifikacijos egzaminu.

 

Išlaikę kvalifikacijos egzaminą asmenys įgyja pagalbinio virtuvės darbuotojo kvalifikaciją, kuri suteikia teisę dirbti pagal įgytą specialybę.



  • Sėkmės istorijos

    Sėkmės istorijos
  • Nori mokytis? Registruokis.

    Dominanti mokymo programa :

  • Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
    Įmonės kodas: 144132264
    PVM kodas: LT441322610

  • Dvaro g. 144A, LT-76199 Šiauliai
    Tel. (8-41) 524722
    Tel./faks. (8-41) 524724
    el. paštas: siauliai@mokymocentras.lt

  • AB SEB bankas, banko kodas 70440
    A/s LT027044060007787513
    AB Swedbank, banko kodas 73000
    A/s LT897300010129615577

  • © VšĮ Šiaulių darbo rinkos mokymo centras